oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

On i com faig el curs de japonès

Reading time: 2 – 2 minutes

logoEMI.gif

He rebut alguns emails preguntant-me com havia aconseguit fer aquest curs de japonès gratuït. El curs l’estem fent a l’IQS FundEmi que és un centre que imparteix diferents tipus de formació, per exemple és un centre adscrit a la Universitat Ramon Llull. Concretament jo assisteixo a un curs de formació ocupacional de la generalitat. Ara ja enteneu perquè és gratiuït,no? doncs bé si voleu informar-vos d’aquests tipus de cursos a la web de gencat que us he passat, trucant al centre d’IQS i demanant per la Maria José, que és la que porta tot això o bé com nosaltres, a través de la casa d’assia de Barcelona ho podeu fer.

El curs dura 100h i esta dividit en 4 mòduls. Aproximadament dura fins al Març de l’any que ve 4h els dimarts i dimecres de 18h a 22h. Realment és una mica dur, però ho passes genial i sobre tot desconnectes de tants ordinadors. Per no parlar de lo diferent que arriba a ser aquest idioma del nostre. Si aquest cap de setmana m’animo faré un post sobre els números, dates i hores en japonès així repasso i de passada podreu veure que diferent arriba a ser.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo