oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Bricolatge: la pasta màgica

Reading time: 1 – 2 minutes

Tenia un petit problema d’ajust del WC, es movia una mica i feia posar nerviós. Així que va venir el Magí amb la pasta màgica:

És un petit cilibre que esta format de diferents substancies i quan l’amaces es converteix en una plastelina, però la gràcia esta en que en breus minuts això es converteix en una pasta duríssima, segons diu la caixa més dura que l’acer. No sé si serà la mateixa pasta però en el seu dia la Sandra també em va fer un pingüí d’una pasta que tenia el mateix comportament:

tux.jpg

0 thoughts on “Bricolatge: la pasta màgica

  1. la Sandra???!!!!!això es una trampa per a comprobar si llegeixo el portal!, T'estimo d'amor!

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo