oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Inconvenients de viure en un poble petit?

Reading time: 1 – 2 minutes

bens.jpg

Jo diria que no és un inconvenient, perquè malgrat anava tard quan m’he trobat tot el poble ple de bens i he estat més de 5min per fer 2km darrera els bens, crec que aquestes petites coses et fan parar quan més estressat vas i reflexionar sobre les coses boniques de viure 🙂

Aprofito també per informar-vos que he fet un upgrade a l’estudi i al CPD per això estic una mica offline tècnica aquests dies. De fet, he d’explicar-vos força coses però ara no ho penso fer perquè avui és nit de reis i estic destrossat d’ordenar coses i treure pols d’entre els cables. Per cert, com sempre amb l’inestimable ajuda del Xavi que amb 4h amb ell he aconseguit eliminar totes les feinetes que no es poden fer tot sol.

Us aniré informant, que vagin bé els reis!

NOTA: també se m’ha cremat el workstation (K7 2100+) no sé què li ha passat, pensava que era la font d’alimentació però finalment estic entre la placa base, la CPU i/o la memòria. A veure quan em costarà la broma al final.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo