oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

El Windows i els seus errors

Reading time: < 1 minute

Aquest error em va sortir aquesta setmana mentre jugava entre la targeta wi-fi del portàtil i la ethernet, intentat fer-los un pont. Però pel que sembla algo no li va fer gaire gràcia al XP amb SP1:

winerror.gif

0 thoughts on “El Windows i els seus errors

  1. Em pensava que només tenies linux al portatil… linux rulez xD

  2. Normalment si, però hi ha coses que no van amb linux al portatil com el lector de targetes SD que porta incorporat i la targeta wifi només funciona amb el driver de windows corrent en linux (ndiswrapper). A més d'alguna altre tonteria que no acaba de funcionar com deu mana. Per no parlar dels problemes de compatibilitat dels documents d'office amb l'openoffice. Ja que sovint rebo documents en aquell format i no es veuen ve o simplement no van per culpa de macros i d'altres similars. Així que l'he de tenir infectat de M$.

  3. Mol bo aquest, que el podria agafar per la colecció d'errors de windows que tinc?

    Salu2

  4. [3]

    Hi tant que pots, només faltaria. Fes fes… com si fossis a casa teva 😉

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo