Gentoo trick: instal·lant iptables amb suport de patch-o-matic (POM)

Reading time: 1 – 2 minutes

Doncs porto quasi 2h perdudes per culpa de saber com instal·lar les extensions de POM de les iptables en una Gentoo i acte seguit després d’aconseguir-ho ho m’he posat a escriure això, perquè no se m’oblidi… quina desesperació. Finalment per aconseguir-ho el que he hagut de fer és mirar l’ebuild del paquet d’iptables i fer enginyeria inversa. Amb la qual he deduit que hi ha una USE flag no documentada, almenys jo no he trobat documentació, que fa que quan l’emerge instal·la el paquet compili també totes les extensions de POM.

Concretament la extensió que em feia falta és la del time-based rules, si voleu més informació sobre les POM, fa temps en vaig parlar: Funcions poc conegudes de les iptables.

Bé doncs perquè a ningú li passi com jo, per compilar les POM a les iptables de la Gentoo heu de tenir el flag: extensions definit a la variable USE, que com segur que ja sabeu esta dins el fitxer /etc/make.conf.