oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Països que he visitat

Reading time: < 1 minute

Al portal hi tinc una secció que ja fa mesos que vaig apuntant els països als que he estat, doncs avui curiosament llegint Microsiervos he vist una notícia sobre com generar un mapa amb els països que hem visitat, aquest és el meu mapa:

visitat.gif

20 països visitats.

0 thoughts on “Països que he visitat

  1. Curiós, apareix Gibraltar com un estat…, potser si li hauria de comentar a l'autor que ha d'afegir Catalunya.

  2. Jo ja he posat 'Spain', com a país vistat, sempre és un inici,no? 😉

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo