oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Archos GMINI 400

Reading time: 2 – 3 minutes

Per fi m’ha arribat el regal de reis de la Daphne, no hi havia manera d’aconseguir a un preu decent a aquest coi de país el Archos GMINI400 que és l’últim regal que li he fet a la Daphne dels reis. Per si no l’havieu sentit mai abans us recomano molt la web d’Archos on hi ha uns reproductors d’MP3 i d’altres similars brutals (no us perdeu el PMA600). Riu-te de l’iPod. Doncs bé concretament si voleu més informació sobre el GMINI400 podeu anar aquesta pàgina on hi ha una petita descripció de les funcions.

ArchosGmini400.jpg

Realment no n’estic gens decebut del regal, tot i que jo diria que la principal veu a escoltar serà ella que l’usa. La qualitat de la pantalla és impresionant, la bateria decent, el suport de fotos, videos, so i arxius molt semblant a un PC i molt fàcil d’accedir i gestionar. Per no parlar de la completa compatibilitat amb ‘MASS STORAGE’, genial!

Si voleu més informació sobre aquest tipus de dispositius i del mateix GMINI400, al portal tinc una secció no recopilo informació del tema des de fa força temps: Reproductors Mp3.

També vull aprofitar per informar-vos que porto una setmana i algo molt desconnectat doncs bé espero anar canviant això però de cara a aquest cap de setmana o la setmana que vé. Ja que he tingut problemes d’hospitals xungos a la família (com en Xavier Caballé) i no puc estar gaire per la ‘labor’, a més per complicar el tema a la feina ens hem instal·lat una nova línia LMDS i estic montant un CPD per migrar el servidor d’internet aquest divendres. Espero poder donar-vos més detalls del tema ben aviat.

0 thoughts on “Archos GMINI 400

  1. Ei, no sabia res de lo dels hospitals… espero que estigeu tots be.

  2. Va millorant la cosa, però hem passat una setmana molt negre. La mare de la Daphne les ha passat 'canutes' amb lo del cancer que li van diagnosticar ja que es va complicar la cosa després de l'operació del dilluns passat. Però bueno, ara mica en mica sembla que tot torna a lloc. Esperem que tot s'arregli 🙂

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo