oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Marxem del housing de Retevision

Reading time: 2 – 2 minutes

Per fi ha arribat el gran dia, ja ho tinc tot apunt perquè avui al migdia tregui la màquina de Retevision/auna que tan de temps fa que tenim al IDC. Què té a veure amb el portal? doncs té a veure que és la màquina que fa de DNS Primari d’aquest domini i dels dominis del Pof, tot i amb això espero que els problemes de canvi d’IPs per la migració d’auna a Neo-Sky no siguis massen i només durin 24h com a molt, en cas d’existir, és clar. Apa nois, poseu una ciri a Santa Tecla, patrona dels informàtics a veure si tot va bé i no ho notem gaire.

Aprofitarem per despotricar del mal i car servei de primer:

retevision.gif

I després la ja precaria situació a la que ens va sotmetre:

auna.jpg

Ara li toca el torn a Neo-Sky, a veure què tal aquesta gent d’Iberdrola, de moment molt bé tot plegat, no em paren de trucar i preocupar-se pel servei i no he tingut temps de trobar-los cap pega. Un dia d’aquests us poso les fotitos de l’antena LMDS i us explico una mica de què va el servei de:

neo_sky.gif

0 thoughts on “Marxem del housing de Retevision

  1. El server de la teva pàgina, el tens allotjat a casa teva, no? O es aquest mateix que ara tresllades?

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo