oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Retevision/auna vergonyós fins hi tot l’últim dia

Reading time: 5 – 8 minutes

auna.jpg

Normalment tot i que m’agrada criticar no ho faig massa a través del Blog, però ara ja no m’he pogut aguantar i ho he de dir. Com ja anunciava en l’anterior post ahir vaig anar a retirar el servidor i fins hi tot l’últim dia va ser patètic comprobar el trist que arriba a ser el servei i les mentides que t’arriben a vendre. M’explico:

Ahir com ha anat passant durant aquests últims 3 anys quan vaig arribar a l’entrada de l’IDC de Retevision/auna al carrer Avila,31 (22@) de Barcelona els “amables segurates” no tenien constància de la meva entrada a l’IDC per recollir el servidor d’Inforcom. Què raro,eh!? en 3 anys ni un sol dels cops que he anat a l’IDC tenien constància de la meva entrada. Així doncs vaig estar amb l'”ai al cor” fins que després de no sé quantes trucades i més de 10min d’espera algu va dir: Si si! tinc un email que posa que han de venir d’Inforcom. Això si jo mai he avisat amb menys d’una setmana de temps.

Ja esta,no? doncs no! llavors vaig haver d’esperar més de 5min a que re-enviessin el correu al segurata de l’entrada sinó no podia passar, o sigui, quasi 20min per entrar al IDC un cop dintre. Entrem a la mega-sala de servidors on fotia una calor que flipes, CALOR???? si si! calor a la sala de servidors, on s’ha vist això? però si ni a casa meva fot calor aquests dies.

Doncs al noi que em va atendre, amb una cara de becari que flipes, em diu: SAPS ON ÉS EL TEU SERVIDOR??? i jo flipant, el primer que se’m va passar pel cap: pillo una Sun Blade d’aquestes de 60.000€ que hi ha per aquí i surto per potes… però bueno, gràcies a que sóc bona persona i que no em falla la memòria vaig anar a buscar la nostre DELL que estava en un rack amb “tropocientos” servers més. I li dic: vull una consola per parar la màquina i el tio se li posa cara de moniato i no diu res durant almenys 20s… fins que se li ocurreix desmontar la pantalla i el teclat d’un server d’un rack veí. Què raro que en 3 anys encara no hagin posat una consola al rack on estic quan sempre l’havien de montar la setmana següent després de que jo visites el nostre servidor.

Oh! oh! problema! no arribem a enxufar el teclat jo si que decideixo no intervenir per no liar-la tocant el que no toca deixo fer al nano que no se’n surt ja que l’accés a la clavilla era realment complicat. Tal va ser l’esforç que va haver de cridar a un company, i us preguntareu al final ho varen aconseguir? doncs després de recolzar-se en els cables dels veins estirar tot el que van poder i el que els feia nosa i fer unes quantes malavars: PLACA! aconseguit!!!! però què raro no surt res a la pantalla??? i el meu server no esta penjat almenys feia 10min no ho estava… faig una inspecció visual ràpida i què havia passat????

SIIIIIIIIIII

Ho han fet!!!!!!!!! aaaaaaaaaagggggggggrrrrrrrrrr! me l’havien desendollat a “pinyó”!!!!!! en aquell precís segon vaig pensar:

  • portem tres anys pagant quasi 1000€ al mes.
  • s’ha caigut el servidor unes 7 vegades, curiosament cap per culpa del propi server.
  • 1 de les vegades havia marxat la llum a tot l’edifici quan en teoria tenien els generadors més grans que la “NASA”.
  • i les 6 altres vegades se m’ha re-iniciat la màquina i ells no han tingut cap incidència oficalment!!!!!!!!!!!!!
  • CABRONS!!!!!!!! segur que m’havieu desendollat la màquina sense voler i ells ben callats com uns “putes” mentre jo em menjava marrons amb els clients.
  • això li pot passar a tothom però si un client paga 1000€ al mes se suposo que és per no patir aquestes coses,no?

Bé doncs aquí no acaba la cosa, ja que després li dic al “becari” bé desenracam el servidor que me’n vaig. I em diu: jo no puc desenracar res!!! i jo que ja anava emprenyat a més no poder pel que acabava de passar li dic: què???? o sigui, porto el servidor fa 3 anys i vinc amb dos companys i carregat d’eines per enracar el servidor i me n’he d’anar sense fer res perquè la política és que els clients no poden tocar els racks i que vosaltres ja me l’enraqueu amb menys d’una setmana (collons si que costa enracar que es triga una setmana, vaig pensar) i ara em dius que havia de venir carregat de tornavisos per desenracar.

Jo vaig pensar, bé doncs si l’he de desenracar ni que sigui a “osties” densenraco, d’aquí m’emporto el servidor ni que sigui l’últim que faig així que me’n vaig cap al servidor i el començo a estirar a poc a poc, a poc a poc, una mica més una mica més… jo esperant que les guies laterals en algún moment em diguessin: PROU! i el moment no arriba, segueixo estirant més i més i què podia passar: doncs que em surt tot el servidor sencer sense el més mínim esforç i el meu CPU cerebral que encara és un 80×86 pensa: què guay ho he tret súper ràpid i al instant arriba un missatge de la poca intel·ligència que em queda i em diu: TIO QUE SI L’HAS TRET AIXÍ ÉS QUE NO ESTAVA ENRACAT!!!!! que estava recolzat sobre el servidor veí de sota!!!! comor??? quer???? what????? m’exalto i crido: AIXÒ NO ESTAVA ENRACAT!!!! se’ls posa cara de pasta de moniato i no diuen res. Davant la passibitat jo no vaig poder més i els dic bé nanos, aquí us quedeu que això fa vergonya de veure i me’n vaig anar emprenyat com un mono.

Conclusió: aquest país és patètic, Retevision anava fatal, auna encara va pitjor… no sé com internet d’aquest país funcina, per dir-ho d’alguna manera i SI US PLAU DO YOURSELF!!!! no confieu en cap ISP tots fan pudor i n’he provat uns quants de veritat! com varem dir el benja, el pof i jo… millor tenir-ho tot a casa i que quan no vagi sigui per algo que saps què és perquè sinó pots acabar mico de creuret mentides. JA DIUEN ELS MEUS AVIS QUE COM A CASA ENLLOC!!!

0 thoughts on “Retevision/auna vergonyós fins hi tot l’últim dia

  1. Home vist lo incompetents que són segur que si agafaves un Sun d'aquests ni s'en enteraven.
    Bé el client sí, però els d'auna ja trobarien alguna mentida com a excusa, xd

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo