oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Actualització del CPD finalitzada, per fi!

Reading time: 2 – 4 minutes

Dissabte vaig acabar de montar el nou hardware del firewall del meu CPD. Amb una caixa que almenys té 10anys, una placa de PII a 233Mhz de l’any 1996, dos DIMMs de 128Mb a 133Mhz i un HD de 6’4Gb vaig montar el meu nou firewall que de nou en nou ja té una tonelada de pols 😉 per cert, i 4 targetes de xarxa,eh! 😉 3xRTL8139 i 1xNE2000 de 10Mbps…hi hi hi! sembla de ‘xiste’.

Pel que fa al que vaig actualitzar fa uns dies ho teniu aquí: Update al CPD el que no hi ha en aquest post són gaire fotitos de les millores:

Per fi he passat els cables de sota la meva taula com deu mana, amb regletes i d’altres similars, ara ja no fa tan de fastig:

cables.jpg

El KVM (switch de CPUs) finalment l’he montat a una pota de la taula així guanyo espai i netedat sobre la mateixa:

kvm.jpg

La torre de CDs també l’he posat a terra, amb unes rodetes que vaig comprar a cablematic i així tinc la taula de la Daphne i la meva més “despejades”:

torre-cds.jpg

Seguin amb la torre de CDs, degut a alguns problemes que tenia amb les tirades de cables USB i he posat un parell de HUBs i he millorat tot el conexionat de la mateixa:

hubs-usb.jpg
connexions-usb.jpg

Vista general de l’habitació després de millorar el CPD i abans de posar la pantalla plana:

vista-v1.jpg

Si encara voleu més fotos podeu anar a l’album de fotos.

Comments are closed.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo