oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Beers & Blogs

Reading time: 2 – 2 minutes

Dissabte vaig anar a la kdd de blogers que es va fer a Barcelona, erem tota una colla no m’ho esperava pas i sempre fa il·lusió veure la cara d’aquells que fa tan temps que llegeixes i no saps quina pinta tenen. També coneixes gent nova i blogs molt interessants, especialment n’hi ha un parell que no coneixia i m’han agradat molt: Wifi Blanes i Mestre Tites. Que no us enganyi el nom del primer ja que de wifi en té ben poc, però compte que engaxa! i el disseny és guapíssim, almenys a mi m’agrada molt. El segon no és tan bonic, però si que molt morbós: anècdotes d’almunes de secundaria explicades per un professor 🙂

Si voleu veure més fotos del tema i d’altres referències sobre el mateix:

0 thoughts on “Beers & Blogs

  1. D'allò… De la foto a 'otro blog más', si vols te la canvio, però és que l'altra estava d'un desenfocat que feia por. Ara, si vols, jo te la canvio…

  2. Vale vale, em conformo, què hi farem passaré per boig 🙂

Últimas entradas

Avui ja n’he fet 20

Reading time: < 1 minute Aprofito aquesta entrada per comentar una nova efemèride s’ha produït avui mateix. Ja que després de 46 anys menys dos dies he visitat de nou l’hospital on vaig néixer. Aquest cop per fer-me unes radiografies

Leer más »

Resumen 2022

Reading time: 26 – 42 minutes El 2022 empezó esquiando en Candanchú. Un fin de año en familia y con una COVID que se iba despidiendo después de habernos cambiado la vida a todos. Hemos tenido la fortuna de que

Leer más »

Deploying gotop with Ansible

Reading time: 1 – 2 minutes Gotop is a terminal based graphical activity monitor inspired by gtop and vtop; it’s available at: https://github.com/xxxserxxx/gotop/ I published a role in Ansible Galaxy for deploying gotop in Linux servers. The role page in

Leer más »
Archivo