oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Beers & Blogs

Reading time: 2 – 2 minutes

Dissabte vaig anar a la kdd de blogers que es va fer a Barcelona, erem tota una colla no m’ho esperava pas i sempre fa il·lusió veure la cara d’aquells que fa tan temps que llegeixes i no saps quina pinta tenen. També coneixes gent nova i blogs molt interessants, especialment n’hi ha un parell que no coneixia i m’han agradat molt: Wifi Blanes i Mestre Tites. Que no us enganyi el nom del primer ja que de wifi en té ben poc, però compte que engaxa! i el disseny és guapíssim, almenys a mi m’agrada molt. El segon no és tan bonic, però si que molt morbós: anècdotes d’almunes de secundaria explicades per un professor 🙂

Si voleu veure més fotos del tema i d’altres referències sobre el mateix:

0 thoughts on “Beers & Blogs

  1. D'allò… De la foto a 'otro blog más', si vols te la canvio, però és que l'altra estava d'un desenfocat que feia por. Ara, si vols, jo te la canvio…

  2. Vale vale, em conformo, què hi farem passaré per boig 🙂

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo