oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Les imatges i l’àlbum de fotos van més ràpids?

Reading time: 2 – 2 minutes

estadistiques.png

Aprofitant l’upgrade de hardware que hem fet als servidors de l’empresa al canviar de línies he fet un mini-mirror d’algunes parts del portal en aquests equips, ja que tenia diverses queixes sobre la velocitat del mateix. També cal dir que a part de les grans limitacions de l’ADSL els número de visites del BLOG a pujat moltíssim, cosa que m’emocina molt. Per exemple, ahir mateix vaig aconseguir més de 1700 visites en un dia i el més passat més de 25000 visites. Si us fa gràcia mirar les visites podeu punxar aquí. Bé el que anava dient, que totes les imatges/docs/dades dels articles i les fotografies de l’album de fotos les he col·locat en aquest nou servidor aprofitant el seu gran caudal d’amplada de banda i la poca necessitat de procés que requereix la tasca.

Per tal de fer això el que he usat és un mòdul d’apache que es diu mod_rewrite a través del qual redirigeixo certes peticions que van a oriol.joor.net cap a dades.joor.net i imatges.joor.net que són servidors de reforç que tinc a l’empresa. Així doncs, m’agradaria si és possible que em comentessiu si es nota el canvi de velocitat a l’hora de carregar les coses. Jo pel que he pogut apreciar és un canvi ‘brutal’, però qui ho heu de dir sou vosaltres.

Quan hagi acabat d’experimentar amb el mod_rewrite ja us explicaré com redirigir algunes coses i com ho faig per sincronitzar els continguts del meu servidor de casa amb els servidors de l’empresa, per no carregar la línia.

0 thoughts on “Les imatges i l’àlbum de fotos van més ràpids?

  1. Si Oriol, van bastant mes rapid. La veritat es que es nota.

  2. Van mooooooooooooooolt mes rapides. jo crec que en un 300% mes rapides. Enhorabona

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo