Control de processos en Win des de la CLI

Reading time: 1 – 2 minutes

No sé si algún dels Win2k, XP o 2k3 tenen ja funcions d’aquest tipus però jo no les coneixo. Així doncs, crec que aquesta petita eina de només 53Kbytes i un sol fitxer (process.exe) crec que és molt útil, ja que permet veure un llistat dels processos que hi ha corrent al sistema, matar processos i fins hi tot suspendre’ls. Impresionant,eh! sembla mentida que el win pugui fer coses d’aquests.

Aquesta eina l’he trobat a la web Beyond Logic una web impresionant sobre diferents interficies del PC, sobre tot pel que fa a informació d’USB llàstima que fa temps que no s’actualitza. Concretament si voleu més ajuda de l’eina que us parlo podeu anar a: Command Line Process Viewer/Killer/Suspender
for Windows NT/2000/XP
(local).

Segur que més d’un pensarà que no val res per ser una eina en mode CLI i no tenir una GUI, però quan necessites fer scripts per llençar processos en batch no hi ha res com una eina en mode CLI amb els seus paràmetres 😉