oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

thinbrowser: comptes gratuïtes d’1Gb

Reading time: 1 – 2 minutes

Pel que sembla ja no només és google el que regala comptes d’usuari d’1Gb d’espai i la gent de thinbrowser no es conformenen en donar webmail, sinó que donen accés al correu via POP i IMAP. Si això fos poc també tenen serveis de calendari, tasques, agenda i totes aquestes coses. Així doncs una eina que sembla prou útil. Malgrat funciona bé amb firefox amb ie6 es veu molt millor i té una interficie completament diferent. Si algú encara no té compte de gmail i busca algún email per provar és una bona idea provar-lo a més et pots donar d’alta amb 30s no com a gmail que encara necessites invitacions.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo