Ja sóc a casa, però el CeBIT segueix…

Reading time: 1 – 2 minutes

Doncs això nanos, que la màquina continua al CeBIT fins al dia 16 cuidada per l’Imre i la Detti. Però en Jordi i jo ja sóm a casa, quedaria bé dir això de sans i estalvis. Però jo no he arribat massa sa: entre les nevades, la pluja, el vent i el fred amb el contrast de la calor dels Halls i el ‘coi de traje’ he arribat amb un mal de coll i una afonia que fa por.

catalataiwan.jpg

A la foto em podeu veure amb un català i un peruà afincats a Taiwan, amb els que varem fer molt bones ‘migues’, per si ús interessa el català és co-propietari de dues empreses, concretament aquí està a l’estand de: Coolnection una solució de VoIP que recorda una mica a Skype.

Per cert, tinc una setmana una mica atapaida però aquest ‘finde’ intentaré fer un petit resum de les novetats que més em van agradar. Això si, penseu que hi ha una febre per la VoIP impresionant.