oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

DigiMemo A501 – el bloc de notes digital

Reading time: 2 – 2 minutes

digimemo.jpg

Un gadget que em vaig trobar al CeBIT que m’ha deixat flipat. Quan entengueu com funciona potser pensereu que és molt millor usar un TabletPC o un Pen & Graphics Tablet. Però penseu el comode que és quan tens un dia de reunions el haver d’emportar-se només una llibre per prendre notes. O el que encara és millor poder donar-li això al típic que durant la reunió no calla i no para d’escriure coses, després tens tot el que ha escrit sense fer cap esforç, també crec que per donar classes és una eina súper útil. Un bon complement a les pissarres que imprimeixen crec jo.

dg2.jpg

La idea és que podem escriure en un bloc de notes normal i corrent, però sobre de la tauleta (pes ~500gr) que s’alimenta de 3 piles del tipus AAA (100h de bateria) o del port USB del portatil si esta connectat i d’un boligraf especial que també porta una pila de boto que dura uns 2 anys. Així doncs agafem el nostre bloc de notes i prenem les notes durant la reunió de la forma habitual però aquestes es van guardant en una memòria que porta el suport (també pot ser una targeta CF) i després per BT les podem enviar al PC. Allà les rebem en format d’imatge però després com és obvi en podem fer el que vulguem. No esta malament, oi?

Si voleu veure la web d’aquest gent és a: ACECAD i concretament la pàgina on parla del procute és: DigiMemo A501 ( local ).

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo