oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Montar un portal captiu amb Chillispot i bootwait al WRT54G

Reading time: 1 – 2 minutes

linksys.gif

Trànquils, no vaig a documentar el que ja s’ha fet mil vegades. Només vull referenciar un document de matarowriless que ja fa temps que fins hi tot es va publicar a comefsa. Però que tenia perdut pel disc dur i avui he aprofitat per llegir-lo al tren. Així que he pensat quina millor forma per no perdre aquesta informació tan valuosa que posar un post al blog.

Configuració d’un Linksys WRT54G com a portal captiu amb Chillispot i Openwrt ( local )

Posats a referenciar documents en català interessants aquest del pof: Flaixejar un wrt54g amb boot_wait per tftp ( local ).

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo