oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Fotos del CeBIT 2005

Reading time: 1 – 2 minutes

Per fi he penjat les fotos del CeBIT’05, també he començat a escriure alguns articles sobre coses que m’han agradat per allà, però alguns no estan acabats perquè ‘algú no m’ha enviat unes URLs’ (eh!? Jordi) 😉 per cert, avui m’ha donat records per tu la Detti 🙂

PD:També estreno servidor d’album de fotos, espero que es noti el canvi de velocitat. Jo l’estic notant no sé vosaltres.

PD 2:A més he hagut de posar que només es puguin fer comentaris si estas registrat perquè no parava d’entrar spam als comentaris :'( espero tenir temps de canviar de versió del servidor els propers mesos que ja haurà sortit la versió que espero del BlogCMS.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo