SiteBar 3.3rc1 amb RSS

Reading time: 2 – 3 minutes

Com ja sabeu no sóc usuari del famós delirious, ja que des de fa un temps gràcies a l’Ernest vaig descobrir el SiteBar. Com ja he comentat algún cop, és un sistema de bookmarks: multi-plataforma, multi-usuari, multi-site i s’integra perfectament amb qualsevol cosa que usem. La interficie que uso per connectar a consultar els bookmarks: és un plug-in del firefox que m’obre un sidebar on puc veure els bookmarks o bé una finestra pop-up llençada amb un bookmarklet des de la barra de botons personal. Això mateix és el que uso per afegir un nou bookmark a la bbdd, que em dona un petit formulari per entrar les dades de la web que vull afegir a la BBDD, però amb totes les dades importants previament completades gràcies al bookmarklet.

Doncs bé, la versió 3.3rc1 d’aquest aplicatiu incorpora la possibilitat de publicar en format RSS les últimes novetats, modificacions, pàgines més visitades, etc. de la nostre BBDD de bookmarks. Això és molt útil ja que em permet controlar quines són les útlimes coses que he afegit al bookmark i no haver de buscar-les per l’arbre de bookmarks o el buscador. Si us pica la curiositat de mirar què hi tinc al bookmark punxeu aquí, però si el que voleu és veure els útlims canvis: resums en rss.

Hi trobo moltíssimes ventatges enfront del famós delirious, només un petit inconvenient. No puc afegir un bookmark a més d’un lloc de l’arbre temàtic. Si el que us preocupa és que no estic usant una eina amb la potència del ‘social bookmarking’. Doncs jo el que he fet és afegir-me el RSS del més popular del delirious al meu Bloglines i així veig el més interessant de delirious sense haver de pertanyer a la comunitat.

UPDATE: afegides les últimes URLs que he posat al meu bookmarks, a la part inferior dreta del blog.