oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

NTT DoCoMo – el 201X segons els japonesos

Reading time: < 1 minute

docomologo.gif

Fa uns dies que em vaig trobar un video de com podria ser el futur segons NTT DoCoMo. Almenys pels que tinguin la sort de poder treballar amb aquesta companyia dubto que NTT Spain arribi mai a ser una realitat: mercat petit, lent, conservador i amb un ARPU (factura mitja de mòbil al mes) molt baix comparat amb la resta del món. Però d’il·lusió també es viu.

Per cert, al CeBit els teniem a l’estand del darrera. Quin nivell,eh!? 😉

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo