oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

NTT DoCoMo – el 201X segons els japonesos

Reading time: < 1 minute

docomologo.gif

Fa uns dies que em vaig trobar un video de com podria ser el futur segons NTT DoCoMo. Almenys pels que tinguin la sort de poder treballar amb aquesta companyia dubto que NTT Spain arribi mai a ser una realitat: mercat petit, lent, conservador i amb un ARPU (factura mitja de mòbil al mes) molt baix comparat amb la resta del món. Però d’il·lusió també es viu.

Per cert, al CeBit els teniem a l’estand del darrera. Quin nivell,eh!? 😉

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo