oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Un notable en japonès… quina ilu!!!

Reading time: < 1 minute

Doncs res vaui he rebut una carta de FUNDEMI/URL amb un certificat i la nota del curs de japonès…

Sembla que domini un ‘mazo’,eh! doncs MENTIRA!!! 😉 hi hi hi! per entendre/traduir 2 línies en japonès em podria tirar 2h i això si és que ho aconsegueixo… però m’ho he passat genial. Si voleu veure els frickis que feiem el curs, els podeu veure a les fotos del sopar del final de curs.

One thought on “Un notable en japonès… quina ilu!!!

  1. rio truly an surprising substance thanks so much for sharing i leave impose this pregnant site every single 24-hour interval

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo