oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

USB Design by Example – A Practical Guide to Building I/O Devices

Reading time: 2 – 2 minutes

usb2.gif

Segueixo parlant de llibres. Perquè ahir vaig anar a buscar l’últim llibre que m’he comprat i el primer que compro a Amazon. Que ves que no acabi sent l’últim. Perquè m’ha arribat el llibre tot ‘deslligat’, o sigui, que les fulles es desenganxen del llom que dona gust… un fàstig! i el llibre m’ha costat una pasta entre el que valia i els ports. Però no hi havia manera de trobar-lo per aquí, així que vaig pensar si s’ha de fer s’ha de fer, però ara no sé si vaig fer bé 🙂

Bé parlant del llibre, es tracta d’un llibre com el títol indica que parla del món USB a molt baix nivell, molt aprop del hardware. No arriba a ser un llibre d’electrònica. Però si un llibre que ens permet entendre l’ectrònica el suficient com per poder desenvolupar els drivers i d’altres programaris dels dispositius USB. Realment apassionat, almenys per mi.

L’esperava en candeletes, però hauré d’esperar una setmana més fins a poder-lo començar a llegir en condicions ja que l’he hagut de portar a que me’l enganxin i això trigarà una setmana més almenys :'(

Per si algú vols més informació del llibre us recomano que mireu a la web d’intel on trobareu molts detalls i fins hi tot algún capítol del llibre. A més en John Hyde, l’autor, té una web dedicada al llibre on ens fa cinc centims del que ha fet a intel i de que ens resumeix el llibre.

Si algú esta posat en el tema que m’avisi que així tindré algú amb qui comentar les jugades ja que, a vegades em sento una mica solano en aquest mundillo tan especialitzat.

Comments are closed.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo