USB Design by Example – A Practical Guide to Building I/O Devices

Reading time: 2 – 2 minutes

usb2.gif

Segueixo parlant de llibres. Perquè ahir vaig anar a buscar l’últim llibre que m’he comprat i el primer que compro a Amazon. Que ves que no acabi sent l’últim. Perquè m’ha arribat el llibre tot ‘deslligat’, o sigui, que les fulles es desenganxen del llom que dona gust… un fàstig! i el llibre m’ha costat una pasta entre el que valia i els ports. Però no hi havia manera de trobar-lo per aquí, així que vaig pensar si s’ha de fer s’ha de fer, però ara no sé si vaig fer bé 🙂

Bé parlant del llibre, es tracta d’un llibre com el títol indica que parla del món USB a molt baix nivell, molt aprop del hardware. No arriba a ser un llibre d’electrònica. Però si un llibre que ens permet entendre l’ectrònica el suficient com per poder desenvolupar els drivers i d’altres programaris dels dispositius USB. Realment apassionat, almenys per mi.

L’esperava en candeletes, però hauré d’esperar una setmana més fins a poder-lo començar a llegir en condicions ja que l’he hagut de portar a que me’l enganxin i això trigarà una setmana més almenys :'(

Per si algú vols més informació del llibre us recomano que mireu a la web d’intel on trobareu molts detalls i fins hi tot algún capítol del llibre. A més en John Hyde, l’autor, té una web dedicada al llibre on ens fa cinc centims del que ha fet a intel i de que ens resumeix el llibre.

Si algú esta posat en el tema que m’avisi que així tindré algú amb qui comentar les jugades ja que, a vegades em sento una mica solano en aquest mundillo tan especialitzat.