oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

whatisinmybag

Reading time: 1 – 2 minutes

Aquest és el tag que usen moltíssimes imatges del flickr, per tal de problar aquest servei del que tothom parla i que sembla que esta tan bé m’he decidit apuntar a aquesta moda amb el meu “whatisinmybag”. No crec que a ningú li interessi però aquí­ ho teniu.També dir que aquest post l’he publicat automàticament des de la web de flickr. L’aplicatiu em pensava que seria molt més simple. Però la veritat és que esta molt currat permet organitzar les fotos d’una forma molt senzilla i m’encanta lo de poder posar notes a les imatges. El problema és quan penges massa imatges que ja fa mandar el tema. Però per algunes imatges com la que he usat per exemple ho trobo molt útil.

Si voleu veure la imatge des de flickr amb les notes interactives i tota la pesca: imatge original amb notes interactives.

UPDATE: si voleu saber què és això del flickr i amb català al blog de Lliure Albir: Flickr, que es aixo?.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo