oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Grabadora que serigrafia els CDs

Reading time: 1 – 2 minutes

lightscribe.jpg

Tot llegint les últimes novetats de hardware m’he trobat una grabadora de DVDs que és capaç de seregrafiar el DVD amb el mateix laser que el graba. La tècnica es diu lightscribe i obviament és una patent. Si la voldeu comprar ja mateix: LaCie d2 DVD±RW with LightScribe 16x no és massa cara, uns 179$.

Tot i que no sé si això és suficient per acabar amb la mandra que fa grabar un CD/DVD… almenys a mi. Ara mateix em sembla que m’acabaré comprant un altre HD més gran abans que grabar tot el que tinc esperant-se a que em digni a perdre el temps grabant-ho a CD/DVD on segurament passarà al oblit per sempre.

0 thoughts on “Grabadora que serigrafia els CDs

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo