oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Grabadora que serigrafia els CDs

Reading time: 1 – 2 minutes

lightscribe.jpg

Tot llegint les últimes novetats de hardware m’he trobat una grabadora de DVDs que és capaç de seregrafiar el DVD amb el mateix laser que el graba. La tècnica es diu lightscribe i obviament és una patent. Si la voldeu comprar ja mateix: LaCie d2 DVD±RW with LightScribe 16x no és massa cara, uns 179$.

Tot i que no sé si això és suficient per acabar amb la mandra que fa grabar un CD/DVD… almenys a mi. Ara mateix em sembla que m’acabaré comprant un altre HD més gran abans que grabar tot el que tinc esperant-se a que em digni a perdre el temps grabant-ho a CD/DVD on segurament passarà al oblit per sempre.

0 thoughts on “Grabadora que serigrafia els CDs

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo