oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Ja es poden afegir comentaris al weblog

Reading time: 1 – 2 minutes

comments.gif

Fa temps que com ja haureu notat i com m’han comunicat diverses persones, no hi havia forma d’afegir comentaris al blog. Així que avui m’ha donat la inspiració i he aprofitat per migrar de la versió 3.4 a la 3.6.4 del blog:cms que ja suporta que els usuaris anònims afegeixin comentaris de forma segura sense ‘menjar-se’ tot l’spam. Així docs, a afegir comentaris com a bojos. També inclou d’altres millores aquesta nova versió, mica en mica les aniré configurant però potser la que saltarà a la vista és que ja suporto les technorati tags als items, per tant, el buscador local de techorati ja comença a funcionar a partir d’ara.

Com podreu veure hi ha moltes coses que sortiràn en castellà i no pas en català i algunes fins hi tot en anglès. Espero poder-me posar a traduir-les ben aviat al català. Però aquesta nova versió té molt vocabulari nou i les traduccions al català que tenia hi van fatal. Així que paciència.

Tan de bo no hi hagi gaire errades que se m’hagin passat per alt al fer el canvi de versió. Si us plau comuniqueu-me tot el que aneu trobant perquè ho pugui anar correngint. Moltes gràcies.

Comments are closed.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo