oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Proves de cobertura per Torrelavit

Reading time: 1 – 2 minutes

Ahir varem estar fent proves de cobertura per diferents punts del poble per una possible amplicació de la xarxa eBosc a tot Torrelavit. Concretament estan pendents de connectar-se a la xarxa 6 persones més. Així ja seriem unes 13 famílies connectades.

Perquè us feu una idea de que significa això sobre el terreny:

Les proves les varem fer el Jordi i jo, però quan estabem provant la cobertura des de dalt de la creu (a pendre pel sac de casa meva, però amb visió directa) ens varem trobar al Xavi que se’ns va afegir una estoneta:

Les proves tot un èxit, varem encarar malament les antenes de casa meva, ja que no sabiem exactament on queien els punts on fariem les proves. Però malgrat això arribabem amb senyals de -84dB (aprox) o sigui, que si encarem bé les antenes és fàcil aconsegui un -70dB i algo millor fins hi tot. Ja que entre les antenes hi ha visió directa.

7 thoughts on “Proves de cobertura per Torrelavit

 1. Ostres tu! a la portada del oriol portals, 2 cares ben conegudes, tu per ells no passa el temps!! veig que ja teniu tot Torrelavit ple de cobertura! felicitat per les fotos, mai n havia vist amb una perspectiva tan bona!!

  Només a punt de detall, des de un lloc del ripollès, si el dia es clar, es veuen les muntanyes de Montserrat…

  Fins aviat

  Mcmurdok

 2. Hi habia torito? Si no hi ha binomi torito/postures acrobatiques ja no es el mateix… 😉

 3. Quan dius torito… suposo que et refereixes a l opcio A d una de les preguntas del test de microsoft, que et fa HP per entrar a treballar amb ells, posare exemple:

  6. Which feature describes the El Torito-specification?
  a. Booting from CD-Rom drives with bootable CDs „R
  b. Integration of Spanish special characters in text processing „R
  c. Integration of colour profiles for a monitor „R
  d. BIOS access protection via jumper on the system board „R

 4. [4] Nono, es mes simple…
  Torito: Dicese de la maquina con motor de carburacion o motor electrico que sirve para mover palets.
  El comentari anterior venia per que tinc molt recents a la ment unes imatges del Uri sobre una maquina d'aquestes… xD

  PD: Quin carreg ocuparies a HP per sabre la resposta? ;P

 5. [5] Doncs per respondre aquesta sola i prou, CAP, pero si en resolts 100, i llavors 2 entrevistas tecnicas via telefon amb casos practics, de problemes amb dominis i active directory, llavors podries, ser del departament de suport de servidors de HP.

 6. rio truly an awesome cognitive content thanks so much for share-out i volition travel to this large web site every azygos 24-hour interval

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo