oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Nova versió de l’escalfador de cafè a través de port USB

Reading time: 1 – 2 minutes

cafe.jpg

El gener d’aquest any us vaig parlar de Escalfar una tassa de cafè gràcies al port USB. El tema va causar furor i no sé quanta gent es va arribar a comprar això gràcies al meu article. Així que quan avui he trobat a una web de gadgets aquesta versió 2.0, per dir-ho d’alguna manera, del inventillo m’ha fet molta gràcia i no he pogut evitar penjar-ho. A més aquesta versió fins hi tot incorpora un petit HUB USB de 4 ports. O sigui, que ja ho podem raonar al nostre cap perquè a sobre ens ho subvencioni. Si tenir el cafetó calent no era prou motiu el HUB USB i el baix cost del gadget seràn el justificant per comprar el gadget.

El link original: USB – Cup Warmer & 4 Port Hub.

Comments are closed.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo