oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

makina de rentar ben parida!!

Reading time: 1 – 2 minutes

washingmachine.jpg

Doncs si es un màquina de rentar, que surt a engadget.com, que llegeix la empremta dela dit quan pitges o prems per engegar-la i no permet que la mateixa persona ho fagi 2 cops seguits, o ssigui que tan l’home com la dona d’una família hauran de currar igual pel que fa el tema roba!!

Qui ho hauria de dir que la tecnologia serviria algun dia per lluitar contra la discriminació.

El més bo del cas, no es l’invent, que ho és en part, sinó que l’invent surt a part de engadget i a la BBC anglesa, i quan veus la foto, et quedes frapat i cor pres, llavors segueixes el link, i veus que esta feta per un tal Pep Torres!!

Si és que els catalans trionfem des de Catalunya!!!

links:
Your Turn washing machine makes sure it’s your turn

0 thoughts on “makina de rentar ben parida!!

  1. Ostres nano! mira que he vist gadgets domòtics per les orelles, però això ja ha superat la meva imaginació. Quan vagis a viure amb l'amigueta, ja m'explicaràs si n'instal·les una,eh!? 😉

    Que ja m'han xivat que tens una nova amiga… me'n alegro molt nano!

  2. Sort que sempre existiràn els hacks per invents com aquests. Sinó no us perdeu la gent del CCC (Computers Caos Club) que ja s'han enginyat la forma de piratejar les marques digitals: How to fake fingerprints?.

    Tot i que això a casa meva serveix de poc, perquè ja tinc el titol del rentador, estenador i plegador de roba oficial.

  3. Espero que no ho implementen per a la plantxa per que sempre m'escaqueijo xD

  4. Humm curioso el inventillo, pero que impide que se use una mano diferente cada vez 😉
    Salu2

  5. [5]

    la huella digital de tu dedo. La màquina es capaz de reconocerla y no te deja apretar el botón dos veces seguidas. Por eso yo ponía ese enlace en cómo piratear tus huellas digitales.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo