oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Jorge Cortell per fi demostra que fer descàrregues de música i video és LEGAL!

Reading time: 2 – 3 minutes

p2p.gif

Ja fa temps que segueixo aquest nano i només puc dir una cosa: FELICITATS! fa falta més gent així en aquest país de _______, no tinc paraules per definir certes coses millor cadascú li posa l’adjectiu que vulgui. Així que només vull fer el màxim ressó possible del que jo considero ha estat un moment històric en la guerra dels drets d’autor.

La notícia original: Conferencia P2P = LEGAL ¿qué ha pasado? a més recomano a tothom que no se la perdi: arxiu de la conferència (local en PDF) i sobre tot que no perdi la pista a un tio amb ‘dos collons’: Jorge Cortell.

UPDATE: les conseqüències que té tenir un parell de collons a la vida no són poques. Per tant, vull denunciar des d’aquí la censura a la que ha estat sotmés en Jorge Cortell per ser una persona que l’únic que fa és dir el que pensa, més enllà de si compartim el que diu o no. Ja no sé com expresar el malament que em fa sentir ser ciutadà d’un país com el que vivim. No ús perdeu el perquè del que dic:

Update 2 (2/6/05): avui al tren he pogut escoltar l’entrevista que li van fer a la cope després de la conferència que va donar. Si sou uns mandrosos i no voleu llegir els articles que hi ha aquí dalt us recomano que almenys escolteu l’MP3 que serveix com a resum.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo