oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Moltes felicitats!!!

Reading time: < 1 minute

Com que l’Oriol te dos aniversaris, el 7 i el 9, hem decidit felicitarlo el 8, en ben mig dels dos. I com que tots els amics estem ara repartits pel món, hem decidit ferli un regalet i “hackejar” la seva pàgina penjant aquest post de felicitació, per tant:

Felicitats mussol!!! ens alegrem molt de que siguis tant feliç!! Tu t’has guanyat estar rodejat de la gent que t’estima i de que tinguis una font inesgotable d’ilusionarte per les coses

Els mussols

Nota: aquí teniu un link per veure com hem hackejat la página

0 thoughts on “Moltes felicitats!!!

 1. Amb amics així perquè vull enemics 😉 però sempre és un plaer ser hackejat per vosaltres. D'altre banda voldria afegir que segur que no hi ha ningú que tingui uns passwords tan senzills com els meus, eh!? fàcil el tema,eh! 🙂

  Quina ràbia que ens hagim dispersat tan pel món. A vegades puteja una mica. La part positiva és que quan parles amb la gent et diuen, carai! si que tens amics pel món i jo penso, si total tots em sortit del mateix lloc el que passa és que tenim punxes al cul… alguns més que altres, eh!? 😉

  A cuidar-se MUSSOLS

 2. K PASSA NENNNNNN!!!!!!!!!!!!!!! XAPS KI SOM??????????
  ELS TEUS ESTIMATS AMICS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PD: L'ALKALA…TSTIMA

 3. [2] PO K DIUS!!!! SI L'URI ESTA SURTIN MB MI!!!!!!!!!!!!

  ST PARA MOLT NO, ALKALÀ???? DE MANLLEU??

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo