oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Asterisk + WRT54

Reading time: 1 – 2 minutes

wrt54g.jpg

Em pensava que ja ho havia vist tot dins del WRT54 però es veu que encara hi ha coses que no se m’havien acudit montar un Asterisk dintre del Linksys. En dues paraules: im-pesionante. M’he quedat a quadres quan ho he vist. Val la pena que us ho mireu. De fet, jo encara no ho he pogut provar però ganes no me’n falten. Fins hi tot podeu trobar el howto a voip-info.org: Asterisk Linksys WRT54G. Imagnio que no deu suportar totes les funcions com les de mailbox i d’altres similars, però el que si que he vist és que suporta els modus sql, així doncs podriem tenir els fitxers de configuració en un servidor central i diferents linksys fent de PBX Per la xarxa wi-fi. A més es podria montar un Asterisk com master i la resta d’esclaus. Així sempre es podria parlar entre extensions i usar els salts cap a l’exterior a través d’una PBX central. De fet, les idees són infinites. Ja em direu que us passa pel cap a vosaltres.

2 thoughts on “Asterisk + WRT54

  1. Tu deus tindre un wrt54 ;-), no? Que si pot muntar? Ja que te vist molt post sobre aquest wrt54, i al meu encara es verge 😉

  2. Un bon lloc on descubrir el que es va experimentant amb el WRT54 és a LinkSysInfo. Constanment surten novetats en firmwars i d'altres similars.

    Dos idees més. Si vols un firmware que fa de tot i més per pocs diners pots tenir el software de Sveasoft que fa tot el que et puguis imaginar a la web ho pots consultar.

    Una segona idea és instal·lar un HyperWRT que és la mínima expresió del que necessita el aparell per funcionar. Però el que té d'interessant és que té una serie de paquets apunt per instal·lar i et pots montar els serveis personalitzats aprofitant al màxim la capacitat de 'disc' del linksys.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo