oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Construir una font d’alimentació a partir d’una PSU

Reading time: 1 – 2 minutes

Ja sé que això de PSU pot sonar a xinès, però és senzill. PSU: Power Supply Unit, o sigui, la font d’alimentació d’un PC normal i corrent que tots sabem que té sortides de 12v i 5v. Doncs bé en un petit document (local) ens expliquen com convertir-la en una font d’alimentació de laboratori convencional perquè quan fem els nostres ‘inventillos’ electrònics ens sigui ben comode usar-la i no hagueu de fer com jo que havia d’usar un pack de piles per obtenir 5v de tensió (Electrònica: Encent LEDs des del port paral·lel).

psu.jpg

Com us dic l’invent no és res de l’altre món però és molt útil i si feu alguna coseta d’electrònica a casa de ben segur agraireu tenir una font d’alimentació tan varata (~12¤).

One thought on “Construir una font d’alimentació a partir d’una PSU

  1. wow truly an astonishing message thanks so much for unselfish i volition call this enthusiastic web site every unwed daylight

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo