oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

BCN-Vinaròs-Murcia: 3 cotxes, 2 grues i 1 taxi

Reading time: 3 – 5 minutes

Com ja us he dit, aquest dissabte el Toni, Pof i jo donabem unes xerrades a l’ESILUX’05. Doncs bé com que el Pof plega a hora punta, divendres amb plena operació sortida pel pont varem sortir de BCN tot anava molt bé. Quan al arribar a Vilafranca varem començar a fer carabana fins a passat Tarragona. Al sortir de la carabana, li va donar per caura el diluvi universal. Algo fora de mida… una pluja que anabem per l’autopista a 60km/h. Doncs bé quan la puja va afluixar una mica i ja respirabem llavors detecto que el motor de l’opel Combo està a més de 110º.

Així que ja ens veus al Pof i a mi resant perquè arribi una sortida, area de servei o el que sigui per poder parar el cotxe ja que la cosa tenia molt mala pinta. Finalment varem sortir a l’Ampolla. Després de posar aigua al cotxe per si s’havia quedat sense aigua… descobrim que el tema no és aquest i que l’agulla de la temperatura del motor esta boja, tan aviat estava a menys de 90º com a més de 110º. Així que truquem al RACC i ens ve a buscar la grua que ens deixa a Vinaròs.

segonagrua.jpg

Per sort a Vinaròs el patriarca, lo Benja, domina tot tipus de contactes i va aconseguir que reparessin el cotxe el dissabte, GRÀCIES MUSSOL. L’endemà després de dormir 3h i poc el Toni ens portava fins a Murcia amb el seu BMW 325td. El viatge genial en un temps rècord varem arribar a Murcia varem donar les conferències, on per cert hi havia unes 50 persones i amb bon nivell, dinem i fem broma de les 4h30m (menys de 200km) que varem trigar en arribar de Bcn a Vinaròs el pof i jo i de la multa que ens acaben de posar per aparcar sense ticket de resident, ein?

Després d’això agafem el cotxe cap a Vinaròs i a l’altura de Cullera comentem que seria bona idea anar a prendre un geladet al passeig de Cullera. Just dir això el motor del BMW va decidir que no hi podiem anar ja que es va trencar una viela, que va fer que el pisto sortis disparat trencant la culat i omplint el motor d’oli. Finalment els 400.000 quilòmetres que portava el BMW li van passar factura.

cotxelloguer.jpg

Així que ja ens veus als 3 tirats al mig de l’autopista amb el motor destrossat, esperant la segona grua en menys de 24h. La grua es va emportar el cotxe fins al taller i a nosaltres ens va recollir un taxi que ens va deixar a l’aeroport de València on varem la BMW li va posar un cotxe de lloguer al Toni, un opel Zafira. Així que ja desesperats i després de que la GC ens vogluès multar per no portar triangles homologats i de que quasi ens mengem la barrera d’un peatge perquè el “Via T” no va voler obrir la barrera varem arribar a Vinaròs.

Sort que ens ho varem prendre amb molta filosofia i catxondeo sinó era per desesperar-se. Sort que finalment el diumenge al matí quan vaig agafar la recent reparada Combo em va portar fins a caseta sense problemes. Tot i que no vaig atrevir-me a passar de 130km/h en tot el viatge de la por a no temptar més la sort aquest viatge, si és que hi ha vegades que el millor és no moures de casa.

0 thoughts on “BCN-Vinaròs-Murcia: 3 cotxes, 2 grues i 1 taxi

  1. !Vaya unos pupas! espero que estas desgracias no os impidan vernir otro año, si se tercia.

    un saludo desde Murcia

  2. Por mi parte no, esto son sólo contratiempos normales en la vida. Lo mejor es tomarselo con una sonrisa en la boca y como una anècdota más que contar cuando estas de cachondeo en una cena con los amigos.

    Esta claro que a nadie le gusta que le pasen estas cosas, pero bueno, ojala todos los problemas que se pudieran tener con un coche fueran estos: DONDE HAY QUE FIRMAR?

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo