oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

X100P OEM FXO PCI Card: ja tinc la meva…

Reading time: 1 – 2 minutes

Seguint els passos del pof en aquest article: X100P OEM FXO PCI Card jo també vaig comprar-me la targeta en qüestió. Em va arribar a finals de la setmana passada tot i que entre una cosa i l’altre encara la tinc sobre la taula esperant que la monti. Però bé, com diu el Ramon: hi ha més dies que llangonisses. Lo de les llangonisses deu ser perquè és de Gurb 😉

x100p.jpg

Per si algú també la té el mateix Pof ens ha fet una petita guia de com configurar-la: Configuració de la tarjeta X100P amb asterisk.

3 thoughts on “X100P OEM FXO PCI Card: ja tinc la meva…

  1. Bé! Espero ansiós que em truquis per a venir a provar-la.

  2. ens podries dir on l'has comprat ??? preus ???
    jo en vull una !!!
    gracies

Últimas entradas

Avui ja n’he fet 20

Reading time: < 1 minute Aprofito aquesta entrada per comentar una nova efemèride s’ha produït avui mateix. Ja que després de 46 anys menys dos dies he visitat de nou l’hospital on vaig néixer. Aquest cop per fer-me unes radiografies

Leer más »

Resumen 2022

Reading time: 26 – 42 minutes El 2022 empezó esquiando en Candanchú. Un fin de año en familia y con una COVID que se iba despidiendo después de habernos cambiado la vida a todos. Hemos tenido la fortuna de que

Leer más »

Deploying gotop with Ansible

Reading time: 1 – 2 minutes Gotop is a terminal based graphical activity monitor inspired by gtop and vtop; it’s available at: https://github.com/xxxserxxx/gotop/ I published a role in Ansible Galaxy for deploying gotop in Linux servers. The role page in

Leer más »
Archivo