oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

X100P OEM FXO PCI Card: ja tinc la meva…

Reading time: 1 – 2 minutes

Seguint els passos del pof en aquest article: X100P OEM FXO PCI Card jo també vaig comprar-me la targeta en qüestió. Em va arribar a finals de la setmana passada tot i que entre una cosa i l’altre encara la tinc sobre la taula esperant que la monti. Però bé, com diu el Ramon: hi ha més dies que llangonisses. Lo de les llangonisses deu ser perquè és de Gurb 😉

x100p.jpg

Per si algú també la té el mateix Pof ens ha fet una petita guia de com configurar-la: Configuració de la tarjeta X100P amb asterisk.

3 thoughts on “X100P OEM FXO PCI Card: ja tinc la meva…

  1. Bé! Espero ansiós que em truquis per a venir a provar-la.

  2. ens podries dir on l'has comprat ??? preus ???
    jo en vull una !!!
    gracies

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo