oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Montserrat des del Penedès

Reading time: < 1 minute

Al meu poble, Torrelavit, hi ha un barri que esta a uns dos o tres quilòmetres de l’entrada oficial del mateix: Can Rossell de la Serra. Doncs bé d’aquest punt hi ha unes vistes del Penedès amb Montserrat al fons que m’agraden molt, la qualitat no és massa bona de la foto que us enganxo perquè esta feta amb el mòbil però tot i això es pot apreciar el paissatge:

canRossell.jpg

0 thoughts on “Montserrat des del Penedès

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo