oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Montserrat des del Penedès

Reading time: < 1 minute

Al meu poble, Torrelavit, hi ha un barri que esta a uns dos o tres quilòmetres de l’entrada oficial del mateix: Can Rossell de la Serra. Doncs bé d’aquest punt hi ha unes vistes del Penedès amb Montserrat al fons que m’agraden molt, la qualitat no és massa bona de la foto que us enganxo perquè esta feta amb el mòbil però tot i això es pot apreciar el paissatge:

canRossell.jpg

0 thoughts on “Montserrat des del Penedès

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo