oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

L’eina BIN2ISO

Reading time: 1 – 2 minutes

Per no perdre-li la pista us penjo directament un link a l’eina: bin2iso, que com el seu nom indica ens permet passar un ISO de format .bin a format .iso. Aquesta eina l’he tret de la web: The Code Project – Bin2Iso que és la mateixa en la que em vaig inspirar per escriure: Imatges de CDs BIN i ISO, a la web també hi podeu trobar el codi font de l’eina. Val la pena passar-hi 2min almenys per coneixer l’autor.

Per cert, una mala notícia l’eina esta feta per win però amb el que s’explica si hi ha ganes no ha de ser difícil compilar-la en linux.

bin2iso.jpg

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo