oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Tornant a la vida…

Reading time: 2 – 3 minutes

brain.png

Em sembla que aquests dies tinc la negre, així que millor no us acosteu massa a mi. En una setmana m’ha petat l’HD del firewall, que encara esta donant errors a manta, ja que no he tingut temps material de canviar-lo. Així que aguanti que no esta el tema per tonteries. Després el server va començar a fer el burro fins que ahir ja va petar la font d’alimentació. De fet pobret tenia una mica de raó, ja que la font d’alimentació només era de 200W i estava alimentat un PIV a 2.4GHz d’aquells que van doblementa alimentats i a més té 4 disc durs d’aquells que donen unes quantes voltes a tota castanya. Però això no és tot ja que dilluns em vaig començar a sentir molt cansat, dimarts ja era brutal, dimecres no era persona i dijous el cos em va dir: NANO PARA! i se’m va parar el tarro completament, algo fora de serie em vaig recordar del marron de malaltia que li havia donat al Manel fa un temps i de la que li va donar al Carles després.

Així que vaig haver d’anar-me’n cap a casa, em vaig posar al llit i m’he fotut un fart de dormir fins avui que tenia un dia ‘completito’. Primer curs de certificació a al-pi, després a Vic a veure un client i després he quedat amb en Ramon Roca, de la gent de guifi.net. Sort que en les meves aventures per les carreteres catalanes m’ha fet companyia el Toni i se m’ha fet súper curt el viatge i fins hi tot m’ho he passat bé. Però la bona notícia és que em sento molt recuperat!. No estic al 100%, és clar, però si que molt millor. Així que ja espero amb moltes ganes el soparet de mussols per donar la benvinguda al nestu dels EUA i veure a tota la colla fent gresca altre cop.

Per cert, jo diria que el xungo m’ha vingut després d’acabar la programació usb/serie+threads+sockets+mini-server-http+xml del moneder de les màquinetes que tots ja coneixeu. Ja ús explicaré ja, jo diria que és la mare dels programes que he parit en C, una rallada que flipes. Apa nanos, no us deixeu fotre i disfruteu de la vida que això dels ordinadors no ho és, de vida.

0 thoughts on “Tornant a la vida…

  1. Oriol, agafa't-ho amb calma, que són dos dies. M'alegro veure que tornes a ser persona…humana. Quan tinguis "canalla" veuràs el que és bo 😉

  2. ieps nanu!! ke tampoc fa falta que ta matchakis la salut!! de salut sol en tenim una i ens la hem de cuidar naltrus..desde el moment que surtim de les faldes dels papis, claru!! ara ves amb compte, ja saps els teus limits, pulutan exercitat pero relaxat tambe…a mi em van molt be els petis jajajaja!! buenu…ja ho sabras tu!! no, apart de conyes, cuidat forsa i no fasis golf…tot menys golf…despres diuen que es un esport, ara entenc pq els escacs tambe es un esport jajajaja!! i a veure si ta vens cap aki encara ke sigui un findel!! de relax, sense nervis, sense nar daki alli miran museus ni tonteries. sol a veurem, a fer unes birres a disfrutar del temps que estem tenin i del jardinet ke tenim…proximament piscina i tot!! ublidat de turisme a london!! ya tu dic!! res de res, vens aqui de relax total!!
    molta salut i una abrasada ben forta! besitus!

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo