oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Asterisk amb Cisco 7920 (wifi phone 802.11b)

Reading time: < 1 minute

Doncs no tinc tmeps de donar-vos detalls sobre el tema, però espero poder-ho fer aviat perquè el tema té merit el Toni, Xoli i jo ens hem passat el matí i part de la tarda per aconseguir fer funcionar el SCCP, protocol propietari de Cisco, amb l’Asterisk perquè funcioni el 7920 i poder fer proves de romaing (IAPP o 802.11f) cosa que encara no hem pogut fer ja que he de prepar-me per anar al soparet de mussols i demà quedar-me fins dilluns a l’apartament de la platja 🙂

7920.jpg

Ja us explicaré el patiment i la solució amb més detalls.

0 thoughts on “Asterisk amb Cisco 7920 (wifi phone 802.11b)

  1. Buf! no m'ho recordis que vaja tela la ratllada amb el punyetero sccp, primer compilar, després carregar i finalment que no trucava bé. Un dia per oblidar.

    Bé, com tu dius ara ja està encarrilat i a veure si la segona va a la vençuda!

    Salut i renfe!

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo