oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Quina por: foc al costat de casa…

Reading time: 2 – 2 minutes

Amb la muntanya fumenjant i el cor encara refent-se de l’ensurt que acabem de patir escric aquest article per informar-vos que fa unes hores a començat un foc a les muntanyes de darrera de casa.

foc1.jpg

De moment no en tenim ni idea de les causes, no sabem si és un petard, una barbaco d’algún inconcient o el vici incontrolat d’algun adicte a la nicotina o a altre substàncies 😉 la qüestió és que notar com el 112 esta col·lapsat en una situació d’aquestes et posa ben nerviós i malgrat encara el vegis a uns 2 o 3 quilòmetres de casa l’escalfor i la olor notes que s’apoderen de l’ambient.

foc2.jpg

Per sort, al final venen els bombers amb els cotxes, 2 elicopters i un hidroavió i amb poca estona controlen la situació. Mica en mica van passant els nervis per donar lloc a un malestar i una rabia pel que ha passat que barrejat amb la impotència et fa perdre la gana. De fet, els que de ben segur l’han perdut del tot la gana és la gent de Can Ros que tenien el fot a escasos metres de casa i veure columnes de foc de 10m metres tan aprop ha de posar els pels de punta… per sort, com a les pel·lícules tot ha quedat en un ensurt. Espero que no s’hagi cremat gaire tros que de moment no ho hem pogut anar a mirar.

foc3.jpg

2 thoughts on “Quina por: foc al costat de casa…

  1. Ostras mussol, el que no passa a torrelavit no passa en lloc!
    Menos mal q només ha segut un susto i prou 🙂

  2. belly laugh truly an awe-inspiring self-complacent thanks so much for share-out i volition inflict this enthusiastic site every unvarying 24-hour interval

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo