oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Posta de Sol d’estiu

Reading time: < 1 minute

Encara que avui hagin caigut quatre gotes, a l’habitació no baixen els 30º ni que siguin les 21h. Els ordinadors cauen com mosques, ja que els CPDs semblen saunes encomptes de neveres i la xafugor, la calor i el sol et fan aixecar com si t’hagués passat un camió per sobre. Buf! quin estiu que ens espera…

Sort que la natura encara ens regala coses tan guapes com aquesta posta de sol:

NOTA: el que veig ara sortint al terrat a prendre la fresca.

0 thoughts on “Posta de Sol d’estiu

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo