oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

S75, SL75 i comandament a distancia via Bluetooth

Reading time: 2 – 3 minutes

Malgrat la meva decepció després de saber que Siemens Mobile, es ven a Benq, de fet, la notícia ja té unes setmanes. Però encara no m’ho acabo de creure i menys després de descobrir l’última meravella que tenia Siemens amagada sota la maniga, la serie 75. Concretament el Siemens S75 (mobilburn review) i el SL75 (mobilburn review). A part de les funcionalitats propies de la serie S65, com: Bluetooth, Irda, RS-SD, una pantalla inmensa amb un munt de colors, càmara de 1.3Mpixels, etc. Ara incorpora funcionalitats de reproductor d’MP3 amb botonera propia de reproductor en la propia carcasa i per si això fos poc complementa els models amb un parell d’accesoris molt útils per escoltar música tan en moviment com a casa.

s75sl75.png
+ zoom S75 | SL75

Potser el que més m’agrada és el fet de que el ‘headset bluetooth’ que ens permet escoltar música a tot arreu i respondre trucades, va per bluetooth i a més disposa d’una petita pantalla que ens informa de la música que esta sonant, la trucada que ens entra, etc. Realment una pijada, la veritat és que no vull ni saber el preu.

Parlant de mòbils una cosa que fa dies que busco pels Siemens, concretament pel meu S65 i que no trobo més que pels Sony Ericsson és un petit software que es composa de dues parts la que va al PC i ens permet controlar eines de win/linux (tinc les dues localitzades) com per exemple: reproductor de música, video, visualitzador de presentacions, etc. i l’altre part la que s’instal·la al tlf mòbil i ens permet usar-lo de comandament a distància usant el bluetooth com a medi de comunicació. A veure si el tema evoluciona una mica més i surten els programilles pels Siemens.

4 thoughts on “S75, SL75 i comandament a distancia via Bluetooth

  1. Saps algún lloc on hi hagi el .jar per posar directament al tlf ho dic per no haver de baixar-me el j2me i compilar tot el tema del jemote.

    De totes formes moltes gràcies, el desconeixia.

  2. Please…nececesito informació per passar musica desde el pc al movil, un siemens s65, moltes gràcies!!!!

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo