oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Servidor de fitxers en un Rack fet a casa

Reading time: 1 – 2 minutes

Realment una flipada, no us perdeu la web: 19″ Server Rack on s’explica com s’han fet amb les manetes i molta paciència, dos anys de feina, un rack amb un ‘peazo’ servidor de fitxers a base de mini-itx i discos i més discos el tio s’ha currat 4’5Tb (4.643Gb) com si res…

rack-casero.jpg

Si us dic que ja fa temps que havia somiat en algo semblant a això pels servidors de casa meva, sonarà a flipada, ho sé. Però la vertitat és que hi havia pensat i més d’un cop en substituir totes les torres que tinc al CPD per un peazo rack casolà i això és una guia de PM, per saber per on començar. Tot i que ja us dic que jo no en tinc tanta de paciència.

0 thoughts on “Servidor de fitxers en un Rack fet a casa

  1. [1]

    Ja està corregit, buf! que maticulosa que és la gent.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo