oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

El teclat òptim

Reading time: < 1 minute

Malgrat tinc un munt d’articles sobre temes molt interessants per escriure no tinc gens de ganes de posar-me a pensar en temes seriosos quan tinc 5min de lleure davant el PC. Així que aquí teniu una altrte notícia curiosa: Optimus keyboard:

teclat.png

Entre el títol, la foto i això: “Every key of the Optimus keyboard is a stand-alone display showing exactly what it is controlling at this very moment.” jo diria que ja queda tot més que explicat.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo