oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Eliminar la paperera i la resta d’icones de l’escriptori

Reading time: < 1 minute

Avui m’he trobat mab la necessitat d’eliminar totes les icones de l’escriptori en un XP i com sempre al arribar al punt de treure la papera m’he trobat que no sabia com fer-ho. He buscat per internet i amb l’ajuda del Byteman he arribat a solucions una mica ‘arriscades’ que tocant el registre em permetien fer això. Però a vegades la solució és molt més senzilla que tot això i gràcies al Manu l’he trobat:

eliminaricones.png

0 thoughts on “Eliminar la paperera i la resta d’icones de l’escriptori

 1. Això mateix ho podies haver fet mitjançant una directiva de seguretat (GPO). A tal efecte tenies que haver utilitzat el mmc. Les directives de seguretat son molt potents, una pena que molta gent no les utilitzi.

 2. [1]

  Ok, ara pels neofits en aquestes guarrades del win, que coi és això del GPO i com carai ho faig???

 3. Sorry! aquí va la resposta a la teva pregunta.

  GPO (group policy) Son directives de seguretat que microsft ofereix per donar i/o llevar permisos al seus sistemes operatius més avançats com win2k y winXP. Essolen utilitzar en entorns amb Active Directory (LDAP Made in Moco$oft).

  També existeixen les directives locals. Per crear-ne una connectat a la maquina en questio i segueix el següents pasos:

  1. Ves al menu de inici de windows, selecciones "Ejecutar…" y posa "mmc" (Microsoft Management Console).

  2. Al menu d'adalt desplega el que diu "Consola" i dintre, el que diu "Agregar o quitar complemento…".

  3. Apareixerá una altre finestra, prem el boto que diu "agregar" i s'obrirà una altre finestra on te apareixeran un munt de coses per agregar a la consola, entre d'elles pots escollir "Directiva Equipo Local".

  Un cop agregada a la consola podràs observar hi han un munt de opcions amb les que pots jugar tant de configuració de la màquina com dels usuaris i grups de usuaris que le fan servir. Sona complicat, pero estic segur que et pot ser molt útil en el futur.

  A mi personalment me va sorpredre la potencia de aquestes directives de seguretat (no sembla de microsoft 🙂

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo