oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

La posta de sol d’ahir

Reading time: 1 – 2 minutes

Potser és de les poques coses que tenen els dies tan calorosos com el d’ahir, la posta de sol. En aquest cas són fotos fetes des de la terrassa del menjador mentre el Xavi, la Daphne i jo la feiem petar tot esperant l’hora de fer el sopar:

sunset1.jpg
sunset2.jpg
sunset3.jpg
sunset4.jpg
sunset5.jpg
sunset6.jpg
sunset7.jpg
sunset8.jpg

0 thoughts on “La posta de sol d’ahir

  1. Apa! Des d'on està fet?
    Es curiós, perquè precisament ahir també vam intentar fer-ho.. però entre que no trobavem el trípode, després l'altra càmara tenia l'objectiu brut… en 30 segons va desaparèixer el sol per darrere la montanya! Què ràpid passa el temps…

  2. Doncs esta fet des de Torrelavit, a 5km de St.Sadurní d'Anoia a l'alt penedès. De fet, les fotos estan tirades amb una camara digital sense tripode. Una Pentax Optio S4 amb la màxima resolució 4megapixels. Demà es podràn veure a l'album de fotos amb la màxima resolució, ja afegiré el link quan s'hagi sincronitzat el sistema de fitxers del servidor perquè es pugui veure a través d'internet.

  3. Eii Oriol doncs jo ahir vaig estar molt aprop de casa teva!!! Vaig ser a Sant Llorenç d'Hortons!!! Molta calor nano.

  4. Calor??? buf! això és mortal ja no recordo el tacte de la meva pell sense una capa de suor per sobre és inumà. Per granollers imagino que igual,no?

  5. Home aquí Granollers també una miqueta de tot, però penso que la calor del penedés es mes seca.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo