oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Sembla que hagin passat els reis

Reading time: 2 – 3 minutes

Després de les proves amb el Cisco 7920, el tlf wifi amb el que vaig estar fent roaming. Em quedava provar un cosa important que ja vaig comentar a l’article, per tal de posar solució a la prova avui ha arribat el UTStarcom F1000 el tlf wifi de VoIP que usa peoplecall pels seus serveis. Així que aprofitant la oferta de 130¤ que tenen pel terminal n’hem comprat un pel projecte que tenim entre mans.

utstarcom.jpg

Per aquest mateix projecte també m’han arribat un parell de meravelles de la tecnologia que podeu veure a continuació. Per un costat la intel PRO/1000 MT una targeta de xarxa de 4 ports a 10/100/1000 que ens permet tenir en un slot PCI64 (PCI-X) 4 targetes de xarxa. Quina pijada,eh!? doncs si, no ha estat pas per gust que ens hem gastat més de 400¤ en aquest coi de targeta sinó perquè el server Dell PowerEdge 800 que hem comprat pel projecte només té una PCI32 i 2xPCI64 quina ràbia quan al obrir-lo vaig haver de tornar les 4 NIC 10/100 PCI32 de tota la vida que per dos duros fan la mateixa feina.

intelquad.jpg

Finalment la peça més important per montar l’Asterisk com a PBX per l’empresa del client. Una Junghans quadBRI amb 4xBRI RDSI que donen fins a 8 canals de veu simultanis i només ocupa un slot PCI32. L’hem comprat a avanzada 7 i costa uns 625¤ despeses i impostos apart.

isdnquad.jpg

0 thoughts on “Sembla que hagin passat els reis

  1. Ei que guapa la tarja, jo avui he demanat, també a avanzada 7 la TDM40B que és la TDM400P amb 4 PORT FXS. Tinc pensat connectar-la a la centraleta i fer servir l'Asterisk per trucades internacionals. Quan m'arribi ja et diré que tal.

  2. Ei Oriol quan acabis la instal·lació a casa del client, veritat que ens explicaras tot el muntatge!!!!

  3. Ché! vaia maquinón!! deixaràs un asterisk com un cristal! Próximament tinc pensat fer un post del dialplan q vaig montar… encara no he tingut temps, però crec q et serà util, si et corre pressa demana-me'l i tel paso abans de fer el post.

    Per cert, mira el mail mussol q no hi ha manera de contactar amb tu avui! On t'has ficat? 😛

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo