Sol com un mussol ;)

Reading time: 2 – 2 minutes

china.gif
Pels que no estigueu al dia avui m’he quedat sol a casa durant un mes, perquè la Daphne se n’ha anat a estudiar xinès a Pequin durant un mes amb una beca. A veure si s’anima i ens escriu de tant en tant al blog explicant-nos les seves aventures d’estudiant per xina. Com segur que recordeu el passat setembre varem ser-hi de vacances a Xina tots dos. Realment un país molt interessant i dels que val la pena coneixer a fons. Així que no cal dir l’envenja que em fa i més si penso que jo m’he quedat aquí per treballar com un pringat amb una calor que ofega :'( avui ja he hagut de quedar-me treballant fins les 9.30 per culpa d’un coi de W2k.
laia.jpg
Per cert, aprofito l’article per felicitar al Francesc i la Sol, que el divendres a les 21.30 van ser pares per primer cop, aquí teniu la foto de la Laia en els seus primers dies de vida:

Buf! quin mal rollo que dona que els teus amics comencin a tenir fills, si veus dels barbes del veí tallar, posa les teves a remullar 🙂

UPDATE 26/7/04: ja he rebut la meva trucada des de la xina (curiositat: prefix +86) la Daphne ha arribat bé i es veu que esta en un complex universitari impresionant. Amb cybercafé inclòs, fins hi tot ha aconseguit una habitació individual per poder estudiar a sac. De moment no hi ha més notícies.