oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Ampliem ePineda…

Reading time: 1 – 2 minutes

Gràcies al curro del Toni, el Jordi i el Xavi. Aquest últim el nostre nou usuari a la xarxa sense fils de Torrelavit. Ampliem infraestructura a la part de la xarxa de la Pineda. Concretament ara ho fem a la Pineda vella, o sigui, que ja tenim les dues pinedes cobertes amb aquesta nova incorporació. Al blog del Toni, podeu veure una post d’aquesta notícia.

antenamadro.jpg

El nou mapa de la xarxa de Torrelavit queda així:

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo