oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Escapada a Londres

Reading time: 2 – 2 minutes

Aquesta nit he arribat de la meva mini-escapada de 4 dies a Londres, com comentava en l’anterior post. La veritat és que ho hem passat súper bé el trio maravillas: pof, carles i jo. Entre el rollo pubs i les festes privades no hem parat ni un moment. Si voleu ja teniu les fotos penjades a l’album de fotos: fotos de londres. Les fotos de les farres estan amb clau, així que els que el sabeu perfecte i els que no per algo serà 😉

towerbridge.jpg

Pel que fa a la part formal de la visita a londres, doncs tampoc vaig veure masses coses ja que ja ho coneixia i només vaig fer un petit passeig de 5h per la part del Tamessis i després vaig anar amb el Pof al mercat de Candem Town, que per cert, esta guapíssim. Me’n havien parlat molt però no hi havia anat. Així que us el recomano.

Per cert, el Carles esta com un rei a Londres. El tio amb una caseta que ta força xula, llàstima que de moment té una habitació petita i a més amb un curro de guays com els ‘ejecupijos’ a la city. A més els amiguetes qeu té per allà són molt ‘majos’. Apa a doncs a disfrutar-ho nano. Una crònica esqüeta però no dona per més 4 dies.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo